Polityka Prywatności

Polityka Prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, zwane: „RODO”), informuję, iż:

1. administratorem danych osobowych jest Clever Investment Sp. z o.o. Sp. K.;

2. dane osobowe przetwarzane będą w celu przygotowywania propozycji współpracy oraz do kontaktu na życzenie Klienta;

3. odbiorcą danych osobowych będą wyłącznie osoby uprawnione do ich przetwarzania tj pracownicy firmy oraz firma informatyczna, których to obowiązuje klauzula poufności;

4. dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

5. dane osobowe będą przechowywane do czasu odwołania zgody;

6. posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

7. mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawo do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

8. podanie danych osobowych jest warunkiem przygotowania propozycji współpracy. Są Państwo zobowiązani do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie ograniczona możliwość nawiązania współpracy;

9. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania

 

Clever Investment Sp. z o.o. Sp. K.

Administrator Danych Osobowych

KONTAKT

Clever Investment Sp. z o.o. Sp. K.
00-695 Warszawa,
ul. Nowogrodzka 42 lok 19

22 110 55 13
724 006 007

info@cleverinvestment.pl

NAPISZ DO NAS






KRS: 0000538516
NIP: 7010459086 REGON: 360617316
Kapitał zakładowy: 120 tys zł
Suma Ubezpieczenia OC: 10 tys euro + 1 mln zł

Znajdziesz nas również na